Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Emin Can, Hedef 1 Milyon Üye” tanıtım toplantısında

Emin Can,  Hedef 1 Milyon Üye” tanıtım toplantısında

Erdek Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Emin Can Hedef 1 Milyon Üye” projesi tanıtım toplantısına katılacak.

Erdek Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Emin Can “Hedef 1 Milyon Üye” projesi tanıtım toplantısına katılacak.
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın yıllardır hayalini kurduğu ve üzerinde özen ve titizlik ile çalıştığı “Hedef 1 Milyon Üye” projesi kapsamında gerçekleştirmiş olduğu tanıtım toplantısı bugün İstanbul’da Four Seasons Hotel Resorst’da gerçekleşecek.
“Hedef 1 Milyon Üye” projesi tanıtım toplantıları çerçevesinde bugün gerçekleşecek olan lansmanına Erdek Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Emin Can’da katılıyor.
Bugün saat 19.30’da İstanbul Four Seasons Hotel Resorst’da gerçekleşecek olan “Hedef 1 Milyon Üye” projesi tanıtım toplantısına katılacak olan Erdek Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Can, katılacağı proje tanıtım toplantısı hakkında yaptığı konuşmasında “Başkanımız Aziz Yıldırım’ın yıllardır hayalini kurduğu “Hedef 1 Milyon Üye” projesi ile Fenerbahçe dünyanın en büyük spor kulüpleri arasına adını yazdıracaktır” diye konuştu.
İstanbul’da gerçekleşecek olan projenin tanıtım toplantısına Erdek’i temsilen Erdek Fenerbahçeliler Derneği adına kendisinin katılacağını belirten Can, gerçekleşecek tanıtım toplantılarının İstanbul Lansmanında hem proje tanıtılacak. Hem de Fenerbahçe ailesi olarak tek vücut olduğumuzu bir kez daha herkese göstereceğiz. “Büyük Fenerbahçe Ailesi” vurgusu bütün dünyaya bir kez daha göstereceğiz” açıklamasında bulundu.
Haber : Taygun ERTAN



  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli